Alle lejligheder er lyse og med gode planløsninger

Kontakt

Boligerne er skabt med fokus på gode planløsninger og godt lysindfald

Boligerne har alle parketgulv i egetræ og gulvvarme. Køkkenet er i hvidt Invita UNA og naturligvis medfølger de klassiske hårde hvidevarer; kogeplade (glaskeramisk induktion), køle/fryseskab, indbygningsovn og opvaskemaskine. Alt naturligt integreret for ikke at bryde det ensartede udtryk.

Badeværelserne er beklædt med store fliser på både gulv og i bruseniche. Gulvvarmen luner, og der er selvfølgelig den helt uundværlige vaskesøjle.

Alle lejligheder er lyse og med gode planløsninger. Boligerne i stueetagen har alle en øget loftshøjde, der giver en helt særlig rumfornemmelse og adgang til enten terrasse eller privat indgang fra gaden eller gården.

Se ledige lejemål
Boligerne er skabt med fokus på gode planløsninger og godt lysindfald
Fakta

Fakta

  • 1-5 værelser
  • Altan eller terrasse til de fleste boliger
  • Gulvvarme
  • Invita køkken inkl. hvidevarer
  • Vaskemaskine og tørretumbler
  • Parketgulv i egelamel
  • Kæledyr kræver udlejers tilladelse
Gårdrum til forskellige ophold

Gårdrum til forskellige ophold

Tanken bag indretningen af de tre gårdrum i Køhlers Have er, at holde rummet i midten af karréen fri til et sammenhængende grønt areal med plads til legeplads, fitness el. lign faciliteter til gavn for alle beboerne. Det centrale grønne rum består af et mindre landskab med klippet græs og vildtvoksende enggræs. Dele af gårdrummet indrammes desuden af buske og træer.

Oplev de forbundne tagterrasser under åben himmel

Med direkte adgang til tagterrassen og til det store fælles orangeri, er der lagt op til hyggelige stunder med naboer og venner. Gangbroerne, som senere bliver sat op, spænder henover egne fortov og skaber et ude-opholdsrum til gavn for alle. Som beboer kan man let bevæge sig fra den ene karré med orangeri til de øvrige karréer og nyde godt af naboskab, samvær, livsglæde og fællesskabsfølelse.

Læs mere om området
Oplev de forbundne tagterrasser under åben himmel

Vil du høre mere om Køhlers Have?

Har du spørgsmål, eller vil du opleve Køhlers Have til en fremvisning? Tøv ikke med at kontakte Taurus Ejendomsforvaltning. OBS. der er ingen venteliste eller interesseliste for Køhlers Have.

Vil du høre mere om Køhlers Have?