Sydhavnen – en bydel i rivende udvikling

En bydel i rivende udvikling

Tankerne bag udviklingen af Sydhavnen tager udgangspunkt i at fremdyrke den smeltedigel bydelen allerede er formet af. Det gælder blandingen af arkitektur, beboersammensætning, naturområder, skov, kanaler samt et hyggeligt byliv med caféer, butikker og daginstitutioner. Det hele i lokalområdet.

Bæredygtig smagsoplevelser

Unikke smagsoplevelser ved vandet

I området finder du Restaurant Vanvid, en flydende restaurant drevet af ildsjæle med passion for bæredygtighed, og Café Slusen med udsigt til gyngende både. Banegaarden er en bæredygtig oase, der byder på syv-retters middage, morgendans i naturen og farmers markets.

Nyd området

Den ultimative gåtur

Den ultimative gåtur i København finder du langs havnens kant, hvor stier, fortove og broer danner den 13 kilometer lange tur. I Fiskerihavnen kan du få et lille indblik i fiskeriets historie i København. For en naturoplevelse, besøg det selvgroede og fredede område, Sydhavnstippen, syd for Sydhavnen.

Gå på opdagelse

Masser af historie og oplevelser

I nærområdet finder du en af Aalborg Universitets afdelinger, en dynamisk og innovation forsknings- og uddannelsesinstitution, og Karens Minde, et område der rummer en lang række aktører, såsom Børnenes Dyremark, Sydhavnens Bibliotek, Børnekulturstedet mv. Vestre Kirke er en af vor smukkeste kirkegårde med masser af historie og oplevelser og unikke Scandiagade er udformet med otte forskellige nedsænkede haver med hver deres unikke karaktertræk.

Vil du høre mere om Køhlers Have?

Har du spørgsmål, eller vil du opleve Køhlers Have til en fremvisning? Tøv ikke med at kontakte Taurus Ejendomsforvaltning. OBS. der er ingen venteliste eller interesseliste for Køhlers Have.

Vil du høre mere om Køhlers Have?